Mavi Magara – Peștera Albastră 2024 tradus în română online

Fanii lui Kerem Bürsin au toate motivele pentru a sărbători! Actorul turc, cunoscut pentru rolul său din Love is in the air, revine pe marele ecran cu nu una, ci două producții de excepție. Pe lângă Son of a Rich, care va ajunge în cinematografe în această iarnă, Kerem își surprinde fanii cu un proiect personal deosebit: Mavi Magara – Peștera Albastră.

Această filmare nu este doar o poveste de dragoste captivantă, ci și un proiect în care Kerem Bürsin joacă, produce și co-scrie. Filmul va ajunge pe Prime Video pe 18 octombrie, iar primel imagini deja ne-au oferit un sneak peek din această aventură emoționantă.

În Mavi Magara, Kerem joacă alături de Devrim Özkan, o actriță aflată pe val în Turcia. Împreună, dau viață poveștii lui Cem, un soldat care pornește într-o călătorie spre „Peștera Albastră”, un loc pe care îl visase să-l exploreze alături de soția sa decedată. Dar aici, în mijlocul naturii spectaculoase, iubirea îi va bate la ușă într-un mod neașteptat, atunci când îl întâlnește pe Alara, o tânără arheologă.

Pregătește-te pentru o poveste plină de emoție, aventură și o iubire care te va surprinde! Nu rata Mavi Magara – Peștera Albastră 2024, disponibilă online subtitrat, pe Prime Video.

Film Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*