Bir Derdim Var: Am o problema episodul 2 serial HD

Turkish Series with English Subtitles


În Bir Derdim Var episodul 2 online subtitrat, ne plimbăm prin culisele unei singure întrebări în spatele căreia se ascund zeci de răspunsuri. Dr. Nilüfer, asemenea unui detectiv al vieții, își pune intelectul la treabă în urmărirea lui Senem și a experiențelor sale ca detectiv. Pe măsură ce caută răspunsuri la această întrebare aparent simplă, Nilüfer îi confruntă pe toți cu adevărurile amare care zac în adâncul situației. Nimic nu este atât de simplu pe cât pare, în special când vine vorba de tineri.

Misiunea vieții lui Nilüfer este să rezolve problemele tinerilor aflați în dificultate, folosind metodele sale extraordinare. Însă viața ei ia o turnură complet neașteptată în acest episod, când întâlnește un tânăr numit Kuzey. Această întâlnire nu doar că o aduce într-o situație profesională complicată, dar o și expune riscului de a-și dezvălui secretele. În plus, o plasează pe Nilüfer în vizorul procurorului Ömer.

Vizionează online Bir Derdim Var, episodul 2, unde Nilüfer se trezește într-o confruntare cu Ömer, un procuror încăpățânat cu o părere opusă despre ea.

Dacă secretul imens pe care îl ascunde va fi dezvăluit, atât cariera ei profesională, cât și viața personală vor suferi consecințe imprevizibile…

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*