Chiriasul perfect episodul 3 online la timp subtitrat in romana

Turkish Series with English Subtitles


Pe această pagină puteti urmări online serialul turcesc Kusursuz Kiraci – Chiriasul perfect episodul 3 online subtitrat toate episoadele în limba romană, care este disponibil gratuit la calitate bună HD 720 tradus în limba romană de Echipa FilmeFast.
Kusursuz Kiraci – Chiriasul perfect ep 3 subtitrat online in romana ne prezintă povestea unei tinere pe nume Mona ce a absolvit facultatea și lucrează într-o editură ca jurnalist, deși independent. Ea acoperă incendiile ciudate care au loc în diferite regiuni ale metropolei. Acoperând un alt incendiu într-unul dintre cartierele Istanbulului, jurnalistul a dat peste Yakup, care lucrează și ca fotograf. Lira turcească se depreciază, se plătește foarte greu chiria. Mona se întoarce acasă pentru a-și găsi lucrurile în pragul ei: proprietarul ei tocmai a evacuat-o.
O scânteie a străbătut între Mona și Yakup, s-au îndrăgostit unul de celălalt. Yakup i-a oferit tinerei să închirieze un apartament în casa lui. Nu era nimic de făcut, Mone trebuia să fie de acord cu asta. Cu toate acestea, a trebuit să se gândească la alegerea ei.. În primul rând, a observat că în apartamentul ei au loc evenimente destul de ciudate. Dar fata este surprinsă de faptul că vecinii sunt destul de precauți la ea. Profesia de jurnalism te obligă să-ți dai seama ce se întâmplă cu adevărat. A trebuit să se confrunte cu un adevăr foarte neașteptat.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*