Domnul Gresit episodul 3 film HD subtitrat in romana

Turkish Series with English Subtitles


Vizionati serialul turcesc Domnul Gresit episodul 3 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.
Domnul Gresit episodul 3 online subtitrat in romana ep 3 seriale turcesti, Bay Yanlis, Mr. Wrong si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Domnul gresit episodul 3
Tradus in Romana


Advertising

11 comentarii

  • Pai turcii produc un episod pe saptamana cum vreti voi sa va postam mai multe…. Daca ei produc 1 episod pe saptamana traducem si noi tot 1 episod pe saptamana.

 1. Mulțumim pentru efort și promptitudinea cu care ne-ați satisfăcut plăcerea de a viziona confortabil această spumoasă comedie.
  Felicitări pentru calitatea traducerii.Speram ca Can Yaman să ne încânte in urmatoarele episoade cu carismă și talentul său.

 2. Mulțumim pentru rapiditatea cu care ne-ați ajutat să vuzionam cu plăcere această spumoasă comedie.
  Felicitări!
  Speram ca su următoarele episoade să le vuzionam tot atât de repede subtitrate română iar Can Yaman să ne încânte cucarisma și talentul lui.

 3. SERIALUL E SUPEEEER DE SPECTACULOS!!LOCATIILE FILMARILOR SUNT MAGNIFICE! IAR OZGUR ȘI EZGE SUNT UN CUPLU MAI MULT DECÂT SUPERB, FRUMOȘI, CARISMATICI, CARE SE COMPLETEAZA INCA ODATĂ DE MINUNE – CA ÎN „DOLUNAY”… MULȚUMESC DIN SUFLET ECHIPEI DE TRADUCATORI! SUNTEȚI THE BEST!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*