Domnul Gresit episodul 8 online HD subtitrat

Turkish Series with English Subtitles


Vizionati serialul turcesc Domnul Gresit episodul 8 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.
Descriere episod :
Momentul magic de apropiere, dintre Özgür si Ezgi, a fost intrerupt de Serdar si Yesim. Serdar este incomodat de afectiunea si interesul lui Özgür fata de Ezgi si impreuna cu Yesim incepe sa puna la indoiala aceasta purtare.
Deniz este prima care observa sentimentele pe care le are Ezgi fata de Özgür, si imediat o avertizeaza pe Ezgi sa fie atenta, sa nu faca greseli. Ozan este cel care observa sentimentele lui Özgür pentru Ezgi si sustine cu totul aceasta relatie.
Le mai avem apoi pe cele doua mame care nu-i vor pe Ezgi si Özgür impreuna. Amandoua sunt hotarate sa faca tot posibikul ca sa-i desparta si sa-i faca sa stea departe unul de celalalt pentru totdeauna.
In ciuda tuturor acestor lucruri, vor reusi Ezgi si Özgür sa-si declare adevaratele sentimente?

Urmareste Domnul Gresit episodul 8 online subtitrat in romana ep 8 seriale turcesti, Bay Yanlis, Mr. Wrong si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Domnul Gresit episodul 8 tradus in romana Complet


Advertising

8 comentarii

  1. Ce faceti cu traducerea la acest episod?Actorii spun 10 cuvinte si dvs traduceti 2.Va rog sa va uitati si dvs In contest va admir si va iubesc postul,ma uit la multe seriale.Va multumesc pentru munca depusa.

  2. Multumim inca o data pentru traducerea exceptionala. Felicitari pentru ortografie, gramatica, corelarea dintre replicile actorilor si subtitrare. Sunteti cu adevarat profesionisti> Bravo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*