Abecedarul iubirii episodul 7 online subtitrat gratis

Serialul turcesc „Abecedarul Iubirii” episodul 7 online subtitrat este povestea captivantă a cinci prieteni de liceu: Kerem, Sinan, Osman, Eda și Işık. Acțiunea se desfășoară într-un liceu din Anatolia, unde tiranul director adjunct Necdet încearcă să-i exmatriculeze pe acești tineri, considerându-i nedemni de școală.

Primul sezon urmărește lupta lor de a rămâne la școală prin sprijinul lui Işık, elevul inteligent și muncitor al grupului. Când tinerii află că Burcu Hodja, singurul lor susținător în consiliul de disciplină, urmează să fie transferată, ei iau măsuri pentru a se asigura că aceasta rămâne la școală. Planul lor? Să o facă pe Burcu Hodja să se îndrăgostească de chipeșul Kemal, noul profesor de gimnastică, a cărui carieră de baschet s-a încheiat după o accidentare.

Prietenia lor, inițial născută dintr-o necesitate pragmatică, evoluează într-o poveste profundă de dragoste și prietenie, pe măsură ce recunosc adevărata valoare a acestor sentimente.

Nu rata debutul acestei povești emoționante și pline de surprize! Vizionează acum episodul 7 din „Abecedarul Iubirii” online subtitrat și descoperă cum începe această aventură palpitantă!

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*