Aile: Familia episodul 7 online HD subtitrat

Aile este o dramă turcească nouă și viitoare, care urmează să fie lansată la sfârșitul lunii februarie.
Așa cum sugerează și numele, „Aile” însemnând „familie”, se va învârti în jurul conceptului de familie fiind un construct social și a aspectelor controversate ale acesteia, care fac dificil pentru cineva să se lipească de membrii săi.
Deși inițial drama turcească urma să fie lansată pe 27 februarie 2023, a fost reprogramată de două ori și va fi lansată acum la sfârșitul lunii februarie.
Aslan, protagonistul nostru provine dintr-o familie proeminentă. Datorită legăturilor sale, el a avut privilegiul de a-și deschide propriul club de noapte și de a-și conduce afacerea.
Datorită fundației sale influente, Aslan are o personalitate superficială care este adesea considerată a fi nepoliticos și perspicace.
În ciuda personalității sale egoiste, Aslan are probleme proprii cu privire la familia sa.
Neștiind cum să se ocupe de asta, se întâlnește cu un psiholog pe nume Devin. La întâlnirea cu Aslan, Devin își dă seama cât de avariat este cu adevărat.
Având probleme personale pentru el, Aslan se află într-o situație dificilă când vine vorba de complexitatea familiei sale.
Familia episodul 7 online subtitrat in romana, seriale turcesti, Aile ep 7 si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.org un site de filme si despre seriale.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*