Ben Bu Cihana Sigmazam – Nu ma pot incadra in lumea asta episodul 64 online gratis subtitrat in romana

Personajul principal din serialul Ben Bu Cihana Sigmazam – Nu ma pot incadra in lumea asta episodul 64 online subtitrat este provenit dintr-o familie puternică și adânc înrădăcinată, turcul algerian se răzbune pe fratele său, care a lucrat pentru statul său și a fost victima unui sabotaj. Începe o nouă viață demonstrând că a murit pentru binele statului și pentru siguranța familiei sale. Cezayir îl întâlnește pe Firuze, unul dintre medicii care nu cunoaște granițe din cauza unei răni în timpul operațiunilor în desfășurare în străinătate. Deși îi este dor de soția și familia sa, știe că nu se va întoarce niciodată la ei.
Ben Bu Cihana Sigmazam – Nu ma pot incadra in lumea asta ep 64 subtitrat in romana Cezayir, care s-a îndrăgostit de Firuze și și-a întemeiat din nou o familie, este descifrat după un timp și trebuie să se întoarcă la viață, la Istanbul. Cu toate acestea, nici noua sa familie, nici familia lui, care i-a fost dor de ani de zile și s-a rugat la mormântul lui, nu sunt la curent cu aceste evoluții. Istanbulul, pe care l-a lăsat în urmă prin încredințarea lui, va apărea în fața lui ca un Istanbul cu totul diferit.
Un individ cu origini turcești sau algeriene, provenind dintr-o familie nobilă și influentă, este condus de o puternică dorință de a se răzbuna în numele fratelui său. Fratele său a fost angajat în serviciul guvernamental și a căzut victimă unei conspirații. Pentru a-și atinge scopul, acest individ hotărăște să-și schimbe complet identitatea și să înceapă o viață nouă. El dorește ca toată lumea să creadă că a murit în numele statului și pentru siguranța familiei sale. În timpul unei misiuni desfășurate în străinătate, el suferă o rană gravă și este tratat de către Firuze, un medic care nu se limitează la reguli convenționale. Cu toate că simte dorința de a se reuni cu soția și familia sa, el înțelege că acest lucru nu mai este posibil.
Apoi, individul algerian care s-a îndrăgostit de Firuze și a întemeiat o nouă familie este, în cele din urmă, dezvăluit și trebuie să se întoarcă la vechea sa viață în Istanbul. Nici familia sa nouă, nici cea veche nu sunt conștiente de evenimentele dramatice prin care a trecut. Întoarcerea sa în Istanbul îl face să simtă că orașul pe care l-a lăsat în urmă s-a schimbat complet și el se simte complet străin în propriul său trecut.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*