Benim Adim Melek: Numele meu este Melek episodul 30 (TV) online HD in romana subtitrat

Melek tânjise întotdeauna după o familie iubitoare. De la o vârstă fragedă, a știut că are calitățile unei soții și mame devotate. În cele din urmă, și-a găsit dragostea adevărată în Allai, iar ei și-au început viața împreună cu speranță și fericire. Cu toate acestea, pe măsură ce timpul a trecut, povestea lor a urmat un traseu mai obișnuit, cu provocările vieții de zi cu zi și cu sosirea copiilor.
În anii lor de căsnicie, Melek a descoperit că Allai era departe de partenerul la care visase. În schimb, a devenit un soț abuziv și neglijent, provocându-i lui Melek o durere imensă.
Deși știa că divorțul era alegerea corectă, ea s-a confruntat cu presiuni din partea tradițiilor familiei sale pentru a suporta comportamentul soțului ei.
Cu toate acestea, curajul lui Melek a prevalat și a fugit la Istanbul împreună cu copiii ei, căutând siguranță și un nou început.
În Istanbul, călătoria lui Melek ia o întorsătură neașteptată atunci când întâlnește un nou bărbat care aduce o licărire de fericire în viața ei.
Cu toate acestea, bucuria ei este de scurtă durată atunci când soțul ei tiranic descoperă unde se află.
Serialul „Numele meu este Melek” aprofundează evenimentele ulterioare, dezvăluind soarta lui Melek și a copiilor ei pe măsură ce povestea lor se desfășoară.
Urmariti online serialul Numele meu este Melek subtitrat episodul 30 gratis subtitrat in romana.
Numele meu este Melek ep 30 online subtitrat in romana, seriale turcesti, Benim Adim Melek si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.org un site de filme si despre seriale.
Stai la curent cu cele mai recente postări!
Urmați-ne pe rețelele sociale pentru a afla când vor apărea și alte episoade traduse:
Facebook: https://www.facebook.com/groups/casameafilmefast
Telegram: https://t.me/FilmeFast

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*