Benim Adim Melek: Numele meu este Melek episodul 65 (TV) online subtitrat la timp

Benim Adim Melek: Episodul 65 (TV) al serialului Melek cu subtitrare în limba română a prezentat mereu dorința arzătoare a lui Melek de a avea o familie plină de afecțiune. De la o vârstă fragedă, ea a știut că are calitățile unei soții și mame devotate. În cele din urmă, a găsit dragostea adevărată în persoana lui Allai, iar ei și-au început viața împreună plini de speranță și fericire. Cu toate acestea, trecerea timpului a transformat povestea lor în una mai obișnuită, cu provocările cotidiene și cu sosirea copiilor.

În anii lor de căsătorie, Melek a descoperit că Allai era departe de partenerul ideal la care visase. În schimb, el devenise un soț abuziv și neglijent, provocându-i lui Melek o suferință profundă.

Deși știa că divorțul era cea mai bună opțiune, Melek a trebuit să facă față presiunilor familiei sale care o îndemnau să rămână alături de un soț abuziv.

Cu toate acestea, curajul lui Melek a învins, iar ea a fugit la Istanbul împreună cu copiii ei, căutând siguranță și un nou început.

În Istanbul, povestea lui Melek din episodul 65 (TV) a luat o întorsătură neașteptată atunci când a întâlnit un bărbat nou care a adus o rază de fericire în viața ei. Cu toate acestea, bucuria ei a fost de scurtă durată, deoarece soțul ei tiranic a descoperit unde se află.

Serialul Numele meu este Melek continuă să exploreze evenimentele care urmează, dezvăluind soarta lui Melek și a copiilor ei pe măsură ce povestea lor se desfășoară.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*