Bir Kucuk Gun Isigi – O mica raza de lumina episodul 33 online HD subtitrat in romana

Bir Kucuk Gun Isigi – O mica raza de lumina episodul 33 online subtitrat cu povestea sa interesantă și o distribuție puternică, Bir Küçük Gün Işığı este disponibil tradus de FilmeFast. În rolurile principale: Seray Kaya, Berk Oktay, Esra Dermancıoğlu, Tuğçe Açıkgöz, Şeyma Korkmaz Mete, Azra Aksu, Güneş Hayat, Yılmaz Bayraktar, Beren Kotan, Gizem Ünsal și Yiğit Yapıcı.
Bir Kucuk Gun Isigi – O mica raza de lumina ep 33 subtitrat in romana este scris de Özgür Evren Heptürk și regizat de Emre Kabakuşak, serialul este despre povestea lui Elif care iese din întuneric în lumina zilei, a cărei viață se întoarce cu susul în jos atunci când se aștepta mai puțin.
O mică lumina a zilei Introducere specială… „Sunt pierdut, sunt în purgatoriu, sunt în lupta trădării…” Elif, care trăiește într-o minciună de 12 ani, trebuie să înceapă totul de la zero. Totul se complică atunci când drumul tinerei în noua ei viață se încrucișează cu bogatul om de afaceri Fırat.
Cu narațiunea sa plină de căldură și povestea emoționantă, „Bir Küçük Gün Işığı” va bloca publicul pe site-ul FilmeFast odată cu traducerea acestui serial de Echipa noastră.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*