Canim Annem: Draga mama episodul 104 (TV) serial HD

În centrul narațiunii noastre se află tânăra Zeynep, a cărei lume este plină de bucuria familiei. Tragedia lovește atunci când mama ei este răpusă de un accident. Îndurerat, tatăl lui Zeynep, Murat, se luptă să ascundă această veste din cauza sănătății fragile a mamei sale.
Afecțiunea cardiacă a lui Zeynep intensifică teama lui Murat de a împărtăși adevărul. Mama lui Murat agravează situația cu acuzații nefondate la adresa nurorii sale. Murat cedează în fața îndoielii, pătând memoria soției sale.
Ghidată de propriile planuri, mama lui Murat orchestrează recăsătoria acestuia. Aflând de acest lucru și de moartea mamei sale, inima fragilă a lui Zeynep cedează. O viziune a mamei sale apare, reînviind-o în mod miraculos.
Murat propune o soluție inedită: femeia care seamănă cu ea, de fapt geamăna soției sale, devine mama temporară a lui Zeynep. Ascunzându-și identitatea, ea o îngrijește pe Zeynep și îi păzește delicatul secret.
Această familie neconvențională înflorește din nou. Se formează dragoste și legături, umbrite de adevărul ascuns al gemenei. O poveste despre durere, rezistență și iubire se desfășoară, dezvăluind modul în care devotamentul poate rescrie destine și ilumina cele mai întunecate colțuri ale vieții. Draga mama episodul 104 online subtitrat in romana.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*