Casa in care te-ai nascut e destinul tau episodul 28 online HD subtitrat in romana

Vizionati serialul turcesc Casa in care te-ai nascut e destinul tau episodul 28 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.
Descriere Episodul 28
Cu Mehdi suferind să rămână în viață, Zeynep este acum față în față cu o decizie foarte dificilă. Decizia luată de Zeynep cu privire la viitorul lui Mehdi va face ca întreaga familie a lui Barıș și Zeynep să reacționeze cu negativitate totală.
După o scurtă perioadă de timp, Barıș respectă decizia lui Zeynep și comportamentul său față de ea. Relația dintre Barıș și Zeynep continuă să devină mai strânsă. Unchiul lui Barıș Ali Rıza le convinge pe Sultan și pe Emine să înceapă lucrările, această situație construind, de asemenea, un alt pod între Barıș și Zeynep.
Urmărește Casa in care te-ai nascut e destinul tau episodul 28 online subtitrat
În ceea ce îi privește pe Ali Rıza și Sultan, certurile dintre acești doi continuă, dar devin, de asemenea, foarte protectoare unul față de celălalt. Mehdi este eliberat din spital și este readus la închisoare. Aici ajunge în Cengiz, care este un vechi prieten al tatălui său. O nouă prietenie începe între cei doi bărbați. Chiar dacă întreaga familie așteaptă fericita ziua în care Mehdi va fi eliberat din închisoare. Inamicul său Veysi nu a terminat încă cu capcanele pe care i le-a pus …
Casa in care te-ai nascut e destinul tau episodul 28 online subtitrat in romana ep 28 seriale turcesti, Doğduğun Ev Kaderindir si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Acest episod este difuzat cu traducere in limba romana


Advertising

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*