Casa in care te-ai nascut e destinul tau episodul 31 online subtitrat

Turkish Series with English Subtitles


Vizionati serialul turcesc Casa in care te-ai nascut e destinul tau episodul 31 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.
Descriere episodul 31
Un argument uriaș izbucnește între Barıș și Zeynep atunci când se descoperă că Zeynep a fost de fapt preluata de rolul lui Zeynep.
Zeynep este și ea furioasă când a afla că Barıș a urmărit-o și simte că el încearcă să-i domine viața. Aceasta este o situație din care nu vrea să aibă parte. Deci, în loc să-i ofere orice explicație sau răspundere, cămilele din spate au fost sparte; așa că demisionează din funcția sa la firma de avocatură.
La sosirea ei acasă, Zeynep le spune tuturor că a preluat cazul lui Mehdi. Tensiunea din gospodărie atinge punctul de fierbere.
Urmareste cu traducere Casa mea episodul 31 online subtitrat
Barıș află, de asemenea, că fratele său Savaș a ajutat-o pe Zeynep în cazul lui Mehdi. Este foarte supărat și dezamăgit de Zeynep. De asemenea, din cauza acestui lanț de evenimente și dezamăgiri, călătoria în Bulgaria este anulată.
Unchiul Ali Rıza începe să se apere, acțiunile lui Barıș nu la ceea ce era înainte, dar aceasta are o singură explicație; Dragoste/
Mehdi este acum sigur că nu va fi eliberat din închisoare. A pierdut orice speranță de a-și obține libertatea și de a se reîntâlni cu familia sa. Acum jură represalii și răzbunare de la Veysi, care l-a pus în această poziție. Cu toate acestea, Cengiz are propriile sale planuri total diferite pentru Mehdi.
Zeynep, care acum crede că posibilitatea de a-l scoate pe Mehdi din închisoare a devenit imposibilă cu toate blocurile de drum cu care se confruntă, apoi deodată primește un telefon care schimbă totul.
Casa in care te-ai nascut e destinul tau episodul 31 online subtitrat in romana ep 31 seriale turcesti, Doğduğun Ev Kaderindir si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Acest episod este difuzat cu traducere in limba romana


Advertising

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*