Donence episodul 2 online HD subtitrat in romana

Aceasta este o poveste despre două surori, Geje și Gulje, care au avut parte de lipsa de dragoste și sprijin din partea părinților.
Ele au devenit una pentru cealaltă o stâncă, bazându-se una pe cealaltă și împărtășind o legătură de nezdruncinat.
Cu toate acestea, călătoria lor spre fericire este îngreunată de o provocare semnificativă – diagnosticul de boală Asperger al lui Gulje, care face dificilă pentru ea trăirea unei vieți normale și împlinite.
Ea se luptă cu interacțiunile sociale și preferă singurătatea.
În căutarea unui mediu mai bun pentru Gulje, surorile se mută la Foca, un oraș balnear liniștit la Marea Egee, lângă Izmir.
Ele sunt imediat fermecate de frumusețea și liniștea orașului, fără să fie conștiente de încercările care le așteaptă.
Gulje se confruntă cu primul obstacol în timp ce încearcă să se adapteze la noua școală, care se dovedește a fi copleșitoare din cauza numărului mare de elevi și profesori.
Socializarea devine o sarcină descurajantă pentru ea, ceea ce face dificilă integrarea. Între timp, viața lui Geje ia o întorsătură atunci când îl întâlnește pe Harun, un tânăr care lucrează ca medic specializat în autism.
Profesia lui Harun îi atrage atenția lui Geje, mai ales pentru că Gulje este unul dintre pacienții săi.
Nici nu știu că întâlnirea cu Harun va avea consecințe profunde pentru ambele surori, modelându-le viața în moduri neașteptate.
Urmariti online serialul Donence subtitrat episodul 2 gratis subtitrat in romana.
Donence ep 2 online subtitrat in romana, seriale turcesti, Donence si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.org un site de filme si despre seriale.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*