Dunyayla Benim Aramda – Intre Lume si Mine episodul 3 online HD subtitrat

Turkish Series with English Subtitles


FilmeFast traduce in premiera serialul Dunyayla Benim Aramda – Intre Lume si Mine episodul 3 online subtitrat în limba romana
Ilkin ( Demet Ozdemir) își face griji că iubitul ei, un actor celebru, nu mai este îndrăgostit de ea. Într-o zi, ea decide să-l contacteze de pe un cont fals de socializare și aproape creează femeia care își poate seduce iubitul cu propriile mâini.
Complotul se va desfășura în jurul a doi bărbați tineri și atrăgători. Unul dintre care, fără să știe, trebuie să treacă un test de loialitate de la iubita lui. Dar va reuși pur și simplu?
Pe de altă parte, telespectatorii vor putea vedea două fete frumoase Ilkin – Demet Ozdemir si Sinem – Hafsanur Sancaktutan. Și într-o zi, un test de loialitate le poate pune în pericol relația. Fiecare erou al acestei serii, în ciuda frumuseții, farmecului și banilor lor, fiecare dintre ei este nefericit în felul său.
Într-o zi, soarta hotărăște să-i aducă împreună pe acești patru oameni, astfel încât să poată obține lecția necesară. Dar vor putea eroii să înțeleagă scopul? Veti afla urmarind in premiera Intre Lume si Mine ep 3 subtitrat online de FilmeFast

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*