Fedakar : Fara sfarsit episodul 42 film HD subtitrat in romana

Fedakar : Fara sfarsit episodul 42 online subtitrat este o poveste dramatică care povestește despre viața unei fete pe nume Elif, care este cea mai mare dintre copiii din familie. După moartea mamei sale, ea rămâne cu frații ei. Surorile mai mici se numesc Sefer și Narin.
Pe aceasta pagină puteti viziona online serialul turcesc Fedakar : Fara sfarsit episodul 42 subtitrat in romana care este disponibil gratuit pe mai multe surse.
În procesul de a lupta pentru supraviețuire, Elif își pierde sora mai mică Narin. Frații, care sunt obișnuiți să se țină unul de celălalt, încep să susțină că sora ei rămasă, Sefer, este ucigașul. Dar partea cea mai înfricoșătoare este că victima pe care Sefer ar fi ucis-o este fiica proprietarului Karaca Holding.
Singurul moștenitor al acestei exploatații este fiul lor Taryk, care nu a cunoscut niciodată durerea și nu i-a lipsit niciodată atenția din copilărie. După uciderea surorii sale mai mari, pe care o iubea foarte mult, viața lui Taryk se va schimba dramatic. Rolul lui Taryk este interpretat de Berkay Veli.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*