Gecenin Ucunda – La Sfarsitul Noptii episodul 18 online

„Gecenin Ucunda” La Sfarsitul Noptii episodul 18 online subtitrat este despre Macide, care nu poate fi fericită în viața ei de afaceri și caută să-i vindece pe alții, este testată cu dragoste în drumul ei spre a se regăsi și intră într-o lume pe care nu a mai văzut-o până acum.
Urmareste doar pe filmefast Gecenin Ucunda – La Sfarsitul Noptii ep 18 subtitrat in romana
Macide, care este absolvent de psihologie și lucrează la departamentul de resurse umane, se simte blocat printre betonul cenușiu al Ankarei în această poveste. După un timp, Macide se micșorează și decide să-și schimbe viața, iar povestea începe aici. Istanbulul îi cade în minte, iar ghicitoarea pe care o întâlnește pe drum o încurcă. Ea se simte înghesuită printre betonul cenușiu al Ankarei în această poveste. Ahmet Işık, care o întâlneşte în tren, va fi „lumina din viaţa ei” pe care o vede ghicitoarea, poate Macide. Din acest motiv, ea decide să-și țină spinii pentru ea.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

1 comentariu

  1. Gecenin Ucunda este un serial interesant diferit de celelalte seriale turcesti cu care am fost obisnuiti pana acum avand in vedere povestea in intregul ei despre vindecare si incredere,interpretarea rolurilor de actori profesionisti cat si coloana sonora.Fiecare episod este unul mai bun ca altul.Acest serial va prezenta un viu interes in stainatate si vom auzi de el mult timp de acum inainte.Bravo Kadir si Neslihan Dogulu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*