Gecenin Ucunda – La Sfarsitul Noptii episodul 26 (FINAL) subtitrat HD in romana

„Gecenin Ucunda” La Sfarsitul Noptii episodul 26 online subtitrat este despre Macide, care nu poate fi fericită în viața ei de afaceri și caută să-i vindece pe alții, este testată cu dragoste în drumul ei spre a se regăsi și intră într-o lume pe care nu a mai văzut-o până acum.
Urmareste doar pe filmefast Gecenin Ucunda – La Sfarsitul Noptii ep 26 subtitrat in romana
Macide, care este absolvent de psihologie și lucrează la departamentul de resurse umane, se simte blocat printre betonul cenușiu al Ankarei în această poveste. După un timp, Macide se micșorează și decide să-și schimbe viața, iar povestea începe aici. Istanbulul îi cade în minte, iar ghicitoarea pe care o întâlnește pe drum o încurcă. Ea se simte înghesuită printre betonul cenușiu al Ankarei în această poveste. Ahmet Işık, care o întâlneşte în tren, va fi „lumina din viaţa ei” pe care o vede ghicitoarea, poate Macide. Din acest motiv, ea decide să-și țină spinii pentru ea.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

1 comentariu

  1. Serialul Gecenin Ucunda merita vizionat pe de-a-ntregul pentru ai afla povestea,interesant fiind faptul ca se face mereu apel la memoria privitorului.Drama este diferita fata de toate serialele turcesti de pana acum dar foarte captivanta(nu crime,nu violenta,nu copii cu destine tragice ci muzica neplictisitoare,locatii frumoase,mesaje foarte bune,actori ale caror roluri li s-au potrivit ca o manusa,se face remarcata pana si vocea lui kadir.Acest serial merita sa aiba si al doilea lea sezon.Foarte bun,uimitoare performanta.Adevaratul drum al serialului abia acum incepe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*