Hicran episodul 20 subtitrat HD in romana

Turkish Series with English Subtitles


Acum puteti urmari online serialul turcesc Hicran episodul 20 online subtitrat care este disponibil gratuit la calitate bună.
Serialul turcesc Hicran ep 20 subtitrat in romana din genul melodramei spune povestea sinceră și sfâșietoare a unei tinere mame. Personajul principal al serialului este separată de cea mai dragă persoană din lume, și anume de fiica ei. Personajul principal al serialului este o adevărată frumusețe de fată pe nume Hicran, a cărei soartă este prea amară. Așa că au existat circumstanțe în viață în care eroina a experimentat din experiența personală toată amărăciunea suferinței despărțirii, trădării și angoasei inimii. Ea caută cu atenție modalități de a se reuni cu fiica ei. Dar, vai, soarta o aruncă de fiecare dată încăt această femeie deste pusă la tot felul de teste și mai dificile. Hicran, are un drum lung de parcurs, să se întărească în dificultăți și pierderi înainte de a-și atinge scopul prețuit. Când își va împlini visul unei femei suferinde și își va găsi fericirea familiei?
Aflați toate aceste lucruri urmărind tradus serialul pe Filmefast

Acest episod este difuzat cu traducere in limba romana


Advertising

1 comentariu

  1. AMI PLACE MULT SERIALUL..SUNT UIMITA LA CATE TAMPENII SI EXCROCHERII SE POT DEDA AMATOARELE DE INAVUTIRE…CHIAR NU CUNOSC DRAGOSTEA ??? PENTRU ELE PRIMEAZA DOAR AMBITIILE, SI UMILIREA CELOR SARACI ???AMI PLACE ,CA IN FINAL, CARACTERUL LOR INFECT ESTE DECOPERIT, SI IUBIREA PURA, PRIMEAZA…BA MAI CHINUIE SI COPILUL PE DEASUPRA…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*