Beni Affet – Iarta-ma episodul 1 online tradus

Filmefast adaugă un nou proiect la proiectele sale puternice în noua perioadă de difuzare: „Beni Affet” – Iartă-mă episodul 1 online subtitrat. Nusret Șenay; Ulviye Karaca; Mert Altınıșık; Gaye Turgut; Murat Danacı; Șeyma Korkmaz; Özgün Çoban; Gamze İğdiroğlu; Ceren Yalazoğlu, İlkay Kayku, Kerem Poyraz Kayaalp; Elif Șanlı; Ötüken Hürmüzlü; Zeynep Yasa, cu toții cu experiență în seriale turcesti, se numără în distribuția serialului, care a fost filmat la Ankara și produs de Focus Film.
Dragostea vine uneori brusc.
Și dacă nu ai grijă de ea, pleacă așa cum vine.
Dar golul pe care îl va lăsa și regretele trăite îi vor bântui pe oameni o viață întreagă.
Beni Affet va aduce pe ecranele noastre personaje din toate segmentele societății, de la mahalale la studenți, de la gospodine la gulere albe, având în centru o familie bogată din Ankara. Toate personajele noastre vor fi puse la încercare cu dragoste, adevăr și mândrie. Doar cei cinstiți vor putea trece cu brio acest test: Cei care sunt cinstiți atât față de ei înșiși, cât și față de viață.
Iarta-ma episodul 1 subtitrat in romana este, de asemenea, povestea unui tată care își face copiii nefericiți impunându-le doar propriile adevăruri, și a copiilor care își pierd dragostea din cauza păcatului tatălui lor. Este povestea unor iubiri indispensabile și a unor speranțe nesfârșite.
„Beni Affet” este un serial de familie în care toți cei care îl privesc vor regăsi o parte din ei înșiși.
Urmați-ne pe rețelele sociale pentru a afla când vor apărea și alte episoade traduse:
Facebook: https://www.facebook.com/groups/casameafilmefast
Telegram: https://t.me/FilmeFast

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*