Etkileyici: Influencer episodul 4 online subtitrat in romana

Turkish Series with English Subtitles


Etkileyici: Influencer episodul 4 online subtitrat in romana povesteste ca intr-o seară de gală în care se celebrează performanțele anului, Emre Kunda primește premiul pentru Cel mai bun fotbalist al anului, în timp ce Leyla Demir este desemnată Fenomenul anului. Interacțiunea dintre cei doi la evenimentul de premiere duce la un scenariu care îi va schimba viața Leylei în mod radical. Ulterior, societatea și presa o atacă vehement, punând sub semnul întrebării reputația sa.
Eroina din serialul Etkileyici: Influencer episodul 4 online subtitrat Leyla Demir devine o cunoscută persoană media a anului. Pe când era încă foarte tânără, a realizat multe: succes, faimă, frumusețe. Și a început să ducă o viață seculară, constând în vizitarea unui club de elită, discutarea planurilor cu prietenele ei pentru a promova în continuare succesul, gustând fructele acestuia.
Emre Kuna, un fotbalist promițător, a venit la acest club pentru a se relaxa. La fel de tânăr ca Layla, se simțea deja ca o vedetă și a fost votat cel mai bun jucător al sezonului. Clubul de noapte a devenit o ocazie de a lua o pauză de la sportul de zi cu zi. Acolo s-au cunoscut, iar această întâlnire s-a dovedit a fi fatidică pentru amândoi.
Tinerii nu bănuiau că sunt urmăriți. Și paparazzii de pretutindeni au acoperit cunoștințele a două noi celebrități, deoarece toată lumea se așteaptă la ceva neobișnuit în ea. Trezindu-se dimineața, Leyla a găsit urme de bătaie asupra ei însăși. Emre neagă vehement orice implicare. El susține că nu a fost nimic între ei. Un scandal a izbucnit pe rețelele de socializare, unde tinerii își dau vina unii pe alții. Eroii devin victime ale persecuției.

Acest episod este difuzat cu traducere in limba romana

center>


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*