Kayip sehir: Orasul pierdut episodul 22 serial HD

În intrigantul episod 22 al serialului „Orașul Pierdut”, destinele se împletesc în moduri neașteptate. Kadir se confruntă cu o alegere dificilă: să rămână lângă Aysel sau să o părăsească. În timp ce Aysel se gândește la consecințele reîmpăcării lor, Kadir este în agonie. Irfan simte și el frustrarea, îndreptându-se către Aysel pentru a-i exprima nemulțumirile sale.
Surprizele nu se opresc aici. Descoperind că numărul de telefon aparține lui Aysel, Zehra prezice că Kadir o va părăsi. Într-o încercare disperată de a rupe logodna, Kadir o caută, dar Zehra fuge. Între timp, Selma observă schimbările în comportamentul lui Zehra și împreună elaborează un plan pentru a-l face pe Kadir să uite de Aysel.
Pe alt front, Seher ia o decizie importantă și părăsește casa lui Aylin pentru a-și construi propria viață. Meryem este îngrijorată pentru fiica ei și pleacă să o caute. Cu toate că Seher are o familie, Meryem nu este dispusă să o lase să trăiască singură în Istanbul și pornește în căutarea ei.
Ethem recuperează o amintire importantă și pregătește o surpriză specială pentru Aysel. Încrederea lui Aysel în Kadir este zguduită când descoperă că acesta poartă inelul de logodnă chiar dacă spune că o părăsește pe Zehra. Gestul ei declanșează tensiuni între İrfan și Kadir.
Între timp, relația dintre Ismail și Zeynep rămâne încordată, în ciuda evenimentelor recente. Succesul lui Irfan într-un meci îi aduce pe toți la masă pentru o cină familială.
În ciuda acestor evenimente, Zehra urmează sfaturile Selmei și ia măsuri pentru a-l îndepărta pe Kadir de Aysel, luând legătura cu el printr-un telefon. Toate aceste întorsături de situație alcătuiesc fundalul complex al episodului 22 al serialului „Orașul Pierdut”.
Alăturați-vă comunității noastre pe platformele de socializare pentru a fi la curent cu viitoarele noastre episoade traduse:
Facebook: https://www.facebook.com/groups/casameafilmefast
Telegram: https://t.me/FilmeFast

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*