Kayip sehir: Orasul pierdut episodul 26 FINAL online HD subtitrat

În intrigantul episod 26 al serialului „Orașul Pierdut”, destinele se împletesc în moduri neașteptate. Kadir se confruntă cu o alegere dificilă: să rămână lângă Aysel sau să o părăsească. În timp ce Aysel se gândește la consecințele reîmpăcării lor, Kadir este în agonie. Irfan simte și el frustrarea, îndreptându-se către Aysel pentru a-i exprima nemulțumirile sale.
Surprizele nu se opresc aici. Descoperind că numărul de telefon aparține lui Aysel, Zehra prezice că Kadir o va părăsi. Într-o încercare disperată de a rupe logodna, Kadir o caută, dar Zehra fuge. Între timp, Selma observă schimbările în comportamentul lui Zehra și împreună elaborează un plan pentru a-l face pe Kadir să uite de Aysel.
Pe alt front, Seher ia o decizie importantă și părăsește casa lui Aylin pentru a-și construi propria viață. Meryem este îngrijorată pentru fiica ei și pleacă să o caute. Cu toate că Seher are o familie, Meryem nu este dispusă să o lase să trăiască singură în Istanbul și pornește în căutarea ei.
Ethem recuperează o amintire importantă și pregătește o surpriză specială pentru Aysel. Încrederea lui Aysel în Kadir este zguduită când descoperă că acesta poartă inelul de logodnă chiar dacă spune că o părăsește pe Zehra. Gestul ei declanșează tensiuni între İrfan și Kadir.
Între timp, relația dintre Ismail și Zeynep rămâne încordată, în ciuda evenimentelor recente. Succesul lui Irfan într-un meci îi aduce pe toți la masă pentru o cină familială.
În ciuda acestor evenimente, Zehra urmează sfaturile Selmei și ia măsuri pentru a-l îndepărta pe Kadir de Aysel, luând legătura cu el printr-un telefon. Toate aceste întorsături de situație alcătuiesc fundalul complex al episodului 26 al serialului „Orașul Pierdut”.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*