Kazara ask: Dragoste accidentala episodul 1 online subtitrat in romana

Vizionati serialul turcesc Kazara ask: Dragoste accidentala episodul 1 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.
Descriere serial:
Șimal, singura fiică a familiei Karadeniz, este pe cale să absolvească universitatea.În timp ce tatăl său Dursun, pe care abia îl convinsese să meargă la Istanbul cu sora sa mai mare Emine, pe care o considera mama sa, și fratele său mai mic Miraç, au plecat de la Artvin pentru a participa la ceremonia de absolvire, Șimal este foarte entuziasmată…
Bărbatul pe care îl iubește vrea să-l prezinte pe Kenan tatălui ei și să se căsătorească cu Kenan cu aprobarea tatălui. Apoi, împreună cu cea mai bună prietenă a ei Aslı, își va deschide propriul atelier de ceramică și va începe să trăiască viața la care a visat dintotdeauna. Cu toate acestea,viața lui Șimal nu progresează așa cum și-a imaginat ea.
Un „accident” pe care l-a avut și o „minciună” pe care a trebuit să-i spună familiei sale după acest accident o aruncă viața într-o cu totul altă direcție.Din cauza acestui accident și minciună, calea lui Șimal se intersectează cu Civan, acesta fiind fiul familiei Saydam din Gaziantep și unul dintre cei doi moștenitori ai marii companii de sticlă deținută de familie, trebuie să-i demonstreze tatălui său Tahsin și mamei Neval, cărora nu le-a plăcut stilul său de viață în acel moment,că este fiul pe care l-au dorit.
Dacă nu reușește să facă acest lucru, va pierde compania pe care visează și o va prelua fratele său Okan.Șimal și Civan decid să joace un joc pentru a nu-și dezamăgi propriile familii. Cu toate acestea, acest joc nu merge așa cum au planificat. Pe măsură ce Șimal și Civan încearcă să recâștige frâiele acestui joc care nu le poate controla,se regăsesc în evenimente mari. După acel accident și minciuna spusă, nimic nu va mai fi același pentru Șimal și familia sa,nici pentru familia Civan și Saydam.
Dragoste accidentala episodul 2 online subtitrat in romana ep 1 seriale turcesti, Kazara ask ep. 1 si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Episod Complet Tradus in Română


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*