Kendi Dusen Aglamaz: Cum iti asterni asa dormi episodul 13

Subiectul pe scurt al serialului turcesc de dramă,comedie și familie „Kendi Düșen Ağlamaz” tradus în română : Cum iti asterni asa dormi este următorul; Pierzându-și mama în ziua în care s-a născut, Alize este o tânără drăguță și egoistă, care a fost răsfățată de tatăl ei.

Tulburată când află că tatăl ei se căsătorește din nou, Alize decide să se răzbune printr-o căsătorie prefăcută cu un bărbat pe care nu-l va lăsa niciodată să se căsătorească. Dar lucrurile nu vor merge conform planului, ea.

Cu o narațiune amuzantă și o distribuție de succes, „Kendi Düșen Ağlamaz” vine să vă încălzească inima și să vă facă să râdeți în familie.

În timp ce distribuția serialului este pregătită pentru episodul 13 pe platourile de filmare din Istanbul, a fost anunțată, actorii s-au reunit pentru prima dată la repetiția de lectură. Echipa „Kendi Düșen Ağlamaz”, în cadrul căreia au fost împărtășite primele imagini de la repetiția de lectură a serialului, a pozat și ea pentru obiective.

Din distribuția „Kendi Düșen Ağlamaz” fac parte nume populare precum „Hakan Yilmaz, Selen Soyder, Eylül Tumbar, Enes Koçak, Berat Yenilmez, Sema Çeyrekbașı, Yiğit Kalkavan, Sait Genay, Beste Yaralı, Çağla Boz și Yiğit Kaan Yazıcı.

Gülbike Sonay Üte și Tuna Kıygı scriu scenariul filmului „Kendi Düșen Ağlamaz”, produs de Nazlı Heptürk și regizat de maestrul Emre Kabakușak, în timp ce İnci Balabanoğlu se află în scaunul de regizor.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*