Kismet episodul 9 online subtitrat

Într-o comedie romantică încântătoare, doi vecini locuiesc unul lângă altul de mai bine de un an. Melike, fata de alături, este profund îndrăgostită de atractivul ei vecin, Dogan. Ea tânjește ca Dogan să îi devină soț și visează la o viață de familie fericită împreună. Cu toate acestea, Dogan rămâne complet inconștient de sentimentele ei.
Într-o zi fatidică, Melike află din întâmplare vestea șocantă că Dogan este pe punctul de a se căsători cu altcineva. Copleșită de disperare, ea descoperă că iminenta căsătorie a lui Dogan nu este determinată de o dragoste pasională, ci mai degrabă de circumstanțe legate de profesia sa de avocat.
Cu inima frântă, dar hotărâtă, Melike se hotărăște să întrerupă celebrarea nunții, hotărâtă să îi câștige inima lui Dogan. Cu o intrare îndrăzneață pe o motocicletă, ea creează haos și îi surprinde pe invitații de la nuntă cu garda jos.
Mireasa furioasă rămâne perplexă, în timp ce Melike rămâne neclintită în căutarea fericirii alături de Dogan. Pe măsură ce povestea se derulează, atât Melike, cât și mireasa părăsită refuză să lase situația să treacă fără să ia măsuri.
Mireasa părăsită își dă seama că trebuie să-și revendice mirele și să restabilească evenimentele care s-au derulat. Evenimentele care urmează promit răsturnări de situație neprevăzute, făcând din această poveste romantică o călătorie captivantă.
Urmariti online serialul Kismet subtitrat episodul 9 gratis subtitrat in romana.
Kismet ep 9 online subtitrat in romana, seriale turcesti, Kismet si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.org un site de filme si despre seriale.
Urmați-ne pe rețelele sociale pentru a afla când vor apărea și alte episoade traduse:
Facebook: https://www.facebook.com/groups/casameafilmefast
Telegram: https://t.me/FilmeFast

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*