Legături Complicate Episodul 13 subtitrat HD in romana

Vezi online episodul 13 din serialul Legături Complicate, acum online subtitrat!

Legături Complicate începe cu povestea lui Ali Nejat Karasu (interpretat de Ibrahim Celikkol), un tânăr om de afaceri care a preluat conducerea companiei familiale de construcții navale după pensionarea tatălui său, Tarik Karasu. Sub conducerea lui Ali Nejat, compania a prosperat, dar succesul nu a fost suficient pentru a câștiga complet încrederea tatălui său.

Tarik îl învinovățește pe Ali Nejat pentru un eveniment tragic din trecut: moartea nepotului său, Baris, într-un accident de mașină pe care Ali Nejat îl conducea. Această tragedie a lăsat o cicatrice adâncă în familia Karasu, mai ales în sora lui Ali Nejat, Feyza, care nu și-a revenit niciodată complet.

În ciuda privilegiilor, educației și aspectului său atrăgător, Ali Nejat trăiește sub umbra melancoliei și a vinovăției. Tatăl său se opune visului său de a construi o mașină și de a deveni pionier în industria auto din Turcia, ceea ce adaugă presiune asupra lui Ali Nejat.

În seara petrecerii de ziua sa, unde Ali Nejat intenționează să anunțe lansarea proiectului său auto, o tânără din trecutul său apare neașteptat, aducând cu ea un băiețel, Kaan (interpretat de Aybars Kartal Özson). Ea dezvăluie că Kaan este fiul lui Ali Nejat, lăsându-l pe acesta să se confrunte cu noi responsabilități și emoții.

În Legături Complicate – Episodul 13 subtitrat în română, veți fi martorii începutului unei povești pline de suspans, emoții intense și răsturnări de situație. Va reuși Ali Nejat să-și îndeplinească visul în ciuda obstacolelor? Cum va gestiona el noua descoperire despre fiul său?

Vizionați acum primul episod al serialului Legături Complicate, online și subtitrat în română, și descoperiți o poveste captivantă despre dragoste, familie și responsabilitate.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*