Maviye Surgun: Exilul albastru episodul 9 online HD subtitrat

Ali, un ofițer calificat în cadrul forțelor speciale de elită ale SAT, riscă să fie suspendat în urma unei anchete riguroase. Având în vedere diagnosticul tragic al soției sale, Ayda, cu o boală terminală, Ali decide să își dezrădăcineze viața, luându-și cu el copiii și soția. Ei se stabilesc în orașul liniștit Marmaris, sperând la un nou început. Cu toate acestea, soarta le dă o lovitură dură prin decesul prematur al Aydei la scurt timp după mutarea lor, aruncând întreaga familie în adâncul durerii.
În mijlocul acestei suferințe, Ali dă peste o legătură neașteptată atunci când o salvează pe Defne din valuri. Defne lucrează ca manager de divertisment la o stațiune din Cipru, un rol care este atât captivant, cât și solicitant, oferind o remunerație decentă. Cu toate acestea, sub profesia ei aparent simplă, Defne ascunde o multitudine de adevăruri enigmatice care îi stârnesc curiozitatea lui Ali. Pe măsură ce drumurile lor se întrepătrund, misterele care o înconjoară pe Defne se dezleagă încet-încet, determinând-o pe Ali să pună la îndoială complexitatea ascunsă sub suprafața vieții sale.
Urmariti online serialul Exilul albastru subtitrat episodul 9 gratis subtitrat in romana.
Exilul albastru ep 9 online subtitrat in romana, seriale turcesti, Exilul albastru si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.org un site de filme si despre seriale.
Stai la curent cu cele mai recente postări!
Urmați-ne pe rețelele sociale pentru a afla când vor apărea și alte episoade traduse:
Facebook: https://www.facebook.com/groups/casameafilmefast
Telegram: https://t.me/FilmeFast

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*