Meditație tradus online în română

„Meditație” urmărește povestea captivantă a Azrei (interpretată de Bensu Soral), o tânără studentă la facultate din Istanbul, care în secret le învață pe tinerele studente musulmane despre obiectivele vieții și le oferă sfaturi în chestiuni de dragoste, pozând doar ca o tutore obișnuit.

Hande (Helin Kandemir) este marginalizata școlii. Ea este îndrăgostită de un băiat popular, Utku (Rami Narin), și o șantajează pe Azra pentru a deveni tutorele ei și a o ajuta să îl cucerească pe Utku.

În paralel, Burak (Halit Ozgur Sari) este un fotograf de modă insistent și egoist, care tocmai s-a mutat în clădirea în care locuiește Azra și încearcă foarte mult să stabilească o legătură amoroasă cu aceasta, deși nu reușește prea mult.

Filmul observă atât viața profesională, cât și cea personală a Azrei, aducând în prim-plan dilemele și provocările pe care le întâmpină.

Nu ratați această poveste fascinantă despre mentorat, dragoste și descoperirea de sine. Vizionați „Meditație” online subtitrat și bucurați-vă de o călătorie emoționantă și plină de învățăminte.

Film Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*