O Poveste de Vis Episodul 3 subtitrat HD in romana

O Poveste de Vis – Episodul 3 online subtitrat

Nu ratați premiera unei comedii romantice captivante!

Intriga Serialul O Poveste de Vis începe cu viețile lui Margot (interpretată de Anna Castillo) și David (interpretat de Álvaro Mel), doi tineri din medii complet diferite. Margot este moștenitoarea imperiului hotelier Ortega, cel mai important din țară, în timp ce David este un freelancer care muncește la trei locuri de muncă și doarme pe canapeaua prietenilor săi, îngrijind-o pe fiica acestora, Hada.

Întâlnirea Viețile lor se intersectează în Madrid, când amândoi trec prin cele mai dificile momente din viața lor. Se întâlnesc întâmplător într-o seară, când Margot, alături de surorile ei, ajunge la barul în care lucrează David. Acolo, împărtășindu-și reciproc problemele, decid să facă un pact: să se ajute reciproc să-și recâștige foștii parteneri.

Evoluția Pe măsură ce planul lor avansează, între cei doi se naște o scânteie de atracție, iar întregul lor plan începe să se destrame. Vor reuși să-și atingă obiectivele sau vor descoperi că adevărata dragoste a fost chiar sub nasul lor?

Reflecții și mesaje Serialul nu doar că oferă o poveste de dragoste coerentă și captivantă, dar aduce și reflecții profunde care vor rezona cu publicul, în special cu adolescenții. De la îndoieli privind viitorul și succesul personal, la presiunile sociale care pot împiedica iubirea dintre două persoane foarte diferite, O Poveste de Vis adaugă o notă de onestitate, tandrețe, ironie și umor.

Citat de sinopsis „A fost odată o poveste de dragoste între succes și îndoială. A fost odată o poveste perfectă. Și doar tu decizi care este sfârșitul ei.”

Vizionați O Poveste de Vis – Episodul 3 online subtitrat și lăsați-vă purtați de magia unei povești de dragoste perfecte!

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*