Orasul pierdut episodul 25 online subtitrat la timp

Turkish Series with English Subtitles


În noul episod din „Orasul Pierdut”, episodul 25 online, Kadir se confruntă cu dificultatea de a se desprinde de Aysel. În ciuda acestui fapt, Aysel își ponderază alegerea, conștientă de impactul pe care reconcilierea lor l-ar putea avea asupra altor persoane. Când sentimentele lor se ciocnesc, Kadir se simte copleșit de dezamăgire, iar Irfan, la rândul său, se hotărăște să aibă o conversație cu Aysel pentru a-și exprima gândurile.

Zehra descoperă că numărul de telefon îi aparține Aysel și deduce că Kadir intenționează să încheie relația. În timp ce Kadir încearcă să inițieze o discuție pentru a pune capăt logodnei lor, Zehra fuge în grabă. Frustrată de acest fapt, Selma, împreună cu Zehra, pun cap la cap un plan ingenios pentru a-i face pe Kadir și Aysel să își uite trecutul.

Între timp, Seher decide să fie independentă și să se mute din casa lui Aylin. Meryem, mama ei, este îngrijorată și pornește în căutarea fiicei sale pentru a se asigura că este în siguranță în Istanbul. Cu toate că are o familie, Meryem nu este dispusă să o lase pe Seher să trăiască singură în orașul mare, așa că începe o călătorie pentru a o aduce înapoi acasă.

Pe de altă parte, Ethem își amintește de ziua de naștere a lui Aysel și încearcă să îi ofere o surpriză specială. Totuși, încrederea lui Aysel în Kadir este zdruncinată când descoperă că acesta poartă inelul de logodnă în ciuda intențiilor sale declarate de a se despărți de Zehra. Gesturile lui Aysel îi pun într-o lumină proastă atât pe İrfan, cât și pe Kadir.

Între timp, relația dintre Ismail și Zeynep rămâne tensionată, iar în Orasul Pierdut episodul 25 subtitrat în română, progresele lor sunt încă împiedicate de neînțelegeri. În ciuda acestor tensiuni, familia se adună la cină pentru a sărbători succesul lui Irfan într-un meci.

În ciuda circumstanțelor complicate, Zehra, inspirată de sfaturile Selmei, ia măsuri pentru a-l îndepărta pe Kadir de Aysel și îi telefonează, declanșând astfel noi întorsături în poveste.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*