Ruhun Duymaz: Sufletul tau nu aude episodul 4 serial HD

Turkish Series with English Subtitles


Într-o saga palpitantă de spionaj și justiție, Onur Karasu, un strălucit agent de informații, îl vizează pe Civan Koral, proprietarul secret al celei mai mari companii de bijuterii din Turcia, care are legături cu o organizație criminală notorie.
Convins că dovezi vitale se află în seiful lui Civan, Onur pune la cale un plan îndrăzneț, folosindu-se de o relație romantică cu Hilal, sora lui Civan, pentru a avea acces în casa lor. În ziua logodnei lor, urmărește să-l înfrunte pe Civan și să-i dezvăluie crimele.
În mod neașteptat, Ece, confidenta lui Hilal, intervine în planul lui Onur, ceea ce duce la o alianță neplăcută între cei doi. În timp ce navighează împreună prin lumea interlopă periculoasă, ei descoperă o legătură surprinzătoare care estompează granița dintre datorie și afecțiune.
Confruntându-se cu provocări primejdioase, Onur și Ece trebuie să-și unească forțele unice pentru a doborî imperiul criminal al lui Civan și pentru a-și înfrunta demonii interiori. În această poveste captivantă de acțiune, intrigă și romantism neașteptat, parteneriatul lor este pus la testul suprem.
Urmariti online serialul Sufletul tau nu aude subtitrat episodul 4 gratis subtitrat in romana.
Sufletul tau nu aude ep 4 online subtitrat in romana, seriale turcesti, Sufletul tau nu aude si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.org un site de filme si despre seriale.
Stai la curent cu cele mai recente postări!
Urmați-ne pe rețelele sociale pentru a afla când vor apărea și alte episoade traduse:
Facebook: https://www.facebook.com/groups/casameafilmefast
Telegram: https://t.me/FilmeFast

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*