Ruzgarli Tepe – Dealul Vânturilor Episodul 123 online HD subtitrat in romana

Ruzgarli Tepe – Dealul Vânturilor Episodul 123 online subtitrat ne prezintă povestea lui Halil și a lui Zeynep, de la o viață plină de drame la o poveste de dragoste necunoscută.
În Windy Hill, familia leului, șocată de marea surpriză a lui Halil, este nevoită să evacueze casa. Zeynep nu are nicio intenție de a renunța, dar Halil este hotărât să-și răzbune familia. Oare îi așteaptă vremuri grele familiei Aslanlı?
HALIL ȘI ZEYNEP NU AU NICIO INTENȚIE DE A RENUNȚA!
Halil, în timp ce încearcă să se răzbune pe familia o familie caută, de asemenea, vrea să cumpere casa din mahalaua în care a copilărit. Proprietarul casei din mahala este încăpățânat și nu vrea să o vândă, dar Halil cumpără în cele din urmă casa în care a copilărit. Pentru că acea casă este un simbol care menține viu focul de răzbunare al lui Halil. Tatăl lui Halil ajunge la închisoare ca urmare a unei calomnii și își pierde viața acolo. Halil și mama sa trec prin momente foarte dificile și, în cele din urmă, și mama sa moare. În timp ce Halil, înflăcărat de focul răzbunării, își pune în aplicare planurile unul câte unul, Zeynep începe să investigheze datoriile lui Halil și ale tatălui său. Ce îi așteaptă pe Halil și Zeynep?
Dealul Vânturilor Episodul 123 subtitrat in română se difuzează online pe site.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*