Shahmaran episodul 5 subtitrat HD in romana

Turkish Series with English Subtitles


Urmărește online serialul turcesc Shahmaran Episodul 5 online subtitrat.
Intriga serialului Shahmaran ep 5 subtitrat in romana se bazează pe o veche legendă despre o doamnă neobișnuită. Această femeie este jumătate șarpe, care deținea o cantitate imensă de cunoștințe care nu sunt disponibile oamenilor obișnuiți.
Shahmaran a trăit cu supușii ei în regatul subteran ascuns Meran. Era imposibil ca oamenii să ajungă aici. Dar într-o zi, un om sărac pe nume Jemshab a găsit o trecere secretă în lumea zeiței și a rămas acolo să trăiască. A primit noi cunoștințe despre tratamentul multor boli, iar mulți ani mai târziu, cu permisiunea lui Shahmaran, s-a întors acasă. Jemshab i-a jurat că nu va spune niciodată nimănui despre Meran.
Dar după ceva timp, sultanul statului său s-a îmbolnăvit, iar marele vizir, aflând că Dzhemshab o vizita pe regina șerpilor, a început să-l chinuie. Bărbatul a renunțat. Dar Shahmaran l-a iertat și i-a ordonat să pregătească un decoct din capul său pentru sultan, să bea el însuși din coadă și să toarne din trup vizirului. Dzhemshab a făcut totul așa cum a cerut vrăjitoarea. Mai târziu a devenit cel mai mare doctor, padișahul și-a revenit, dar vizirul a murit în agonie.
Potrivit legendei, șerpii din Merano nu au aflat niciodată despre moartea reginei lor. Dar există o predicție că atunci când vor deveni conștienți de acest lucru, își vor părăsi lumea și vor ataca oamenii.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*