Toprak Ile Fidan – Toprak si Fidan episodul 11 online

Turkish Series with English Subtitles


Toprak Ile Fidan – Toprak si Fidan episodul 11 online subtitrat este povestea unei perechi care a trebuit să fie despărțiți unul de celălalt printr-un accident. Hazal Adıyaman și Osman Aydın sunt în rolurile principale din serial.
Faptul că vânzările internaționale sunt foarte bune se poate arăta în ideea de a difuza un serial care va fi proiectat în fiecare zi a săptămânii a posturilor de televiziune din ultima perioadă. Există un obicei al telespectatorilor în Turcia, în special pentru serialele zilnice.
Serialele zilnice cum este si Toprak Ile Fidan – Toprak si Fidan ep 11 subtitrat in romana sunt urmărite cu entuziasm în romania si în țările din America Latină, și este cunoscută și cererea mare de seriale zilnice turcești în străinătate. De aceea am văzut un nou episod din serialul Yazgı de la tv8. Serialul, cu Erkan Meriç și Yağmur Öztürk în rolurile principale, a început și invită telespectatorii pe ecranul tv8 în fiecare zi a săptămânii.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

2 comentarii

  1. Va rog frumos sa ne spuneti daca acest serial”Toprak ile Fidan va mai fi postat sau nu.
    E un serial foarte bun si ar fi pacat sa se opreasca aici.Va rugam daca reusiti sa-l traduceti ne-am bucura foarte mult.
    Mii de multumiri cu stima si respect.

    • Din păcate pănă nu apare o traducere a acestui serial în limba engleza sau spaniolă nu putem continua traducerea la el. Cum apare traducerea in limba englză sau spaniolă il vom traduce și noi în română.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*