Vioara tatălui meu online tradus în limba română

Vioara tatălui meu online subtitrat este o poveste emoționantă care explorează puterea muzicii și legăturile de familie. În urma decesului tatălui său, un muzicant de stradă, Özlem, o fetiță adorabilă de opt ani, reușește să topească inima unchiului său arogant, Mehmet (interpretat de Engin Altan Düzyatan), un violonist de talie mondială care credea că nu va avea niciodată timp pentru un copil.

Engin Altan Düzyatan, cunoscut pentru rolul său din cele cinci sezoane ale epopeei turcești Resurrection: Ertugrul, aduce o interpretare memorabilă în acest film care te va captiva de la început până la sfârșit.

Ali Riza (Selim Erdoğan) este un muzicant de stradă care cântă la vioară împreună cu trupa sa pentru turiști, trecători și clienți de restaurant. Özlem (Gülizar Nisa Uray), fiica sa de opt ani, îl însoțește mereu, dansând și încurajând publicul să aplaude și să lase bacșișuri. „Aplaudați muzicienii!” spune ea. „Puneți bacșișurile în pălărie!” Iar oamenii o fac, până când poliția alungă trupa. Tatăl ei își asumă presiunile cu un zâmbet: „Le e frică să realizeze că fac parte din aceeași muzică”, îi spune Ali Riza lui Özlem. „Toată lumea este o melodie. Trebuie doar să știi cum să asculți.”

Această lecție devine și mai importantă când Ali Riza își confruntă propria moarte iminentă. Tusea cu sânge îl face să își caute fratele înstrăinat, Mehmet, care a devenit un violonist faimos în toată lumea. Cu soția plecată de mult și fără altcineva care să aibă grijă de Özlem, Ali Riza știe că Mehmet este ultima sa speranță. Însă întâlnirea dintre frați se termină prost: „După 32 de ani, vorbești despre fiica ta ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat? Nu veni la mine după atâția ani și vorbește despre familie.” Curând după aceea, o Özlem în lacrimi cântă la vioară lângă mormântul proaspăt al tatălui său.

Vizionați „Vioara tatălui meu” online subtitrat și lăsați-vă purtați de această poveste emoționantă despre familie, iubire și puterea vindecătoare a muzicii.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*