Ya Cok Seversen: Si daca ma iubesti mult? episodul 4 online subtitrat in romana

Aceasta este o poveste care pătrunde în viețile a două persoane: Atesh și Leila. Lumea lui Atesh a fost spulberată la o vârstă fragedă de pierderea devastatoare a mamei sale.
Trimis la un internat, nu s-a mai putut întoarce niciodată acasă și s-a trezit trăind într-o țară străină, complet izolat și incapabil să aibă încredere în ceilalți.
Leila, pe de altă parte, a crescut cu o înțelegere incompletă a propriului trecut familial.
Ea a recurs la folosirea spiritului său ascuțit și a vicleniei pentru a înșela oamenii ca mijloc de a-și câștiga existența, folosind necinstea ca instrument pentru a obține câștiguri financiare.
Atât Atesh, cât și Leila s-au confruntat cu călătorii dificile, cu drumuri pline de incertitudine și cu un profund sentiment de detașare.
Cu toate acestea, destinul își țese pânza sa complicată, aducând aceste două suflete împreună într-un mod pe care niciunul nu l-ar fi putut anticipa.
În fața unor circumstanțe neașteptate, ei se trezesc în fața unei oportunități de transformare și a șansei de a crea o legătură care le-ar putea schimba viețile pentru totdeauna.
Urmariti online serialul Si daca ma iubesti mult? subtitrat episodul 4 gratis subtitrat in romana.
Si daca ma iubesti mult? ep 4 online subtitrat in romana, seriale turcesti, Si daca ma iubesti mult? si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.org un site de filme si despre seriale.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*