Zumrudanka – Promisiunea episodul 26 TV online subtitrat la timp

Turkish Series with English Subtitles


În serialul Zumrudanka – Promisiunea episodul 26, disponibil online cu subtitrare, pășim în lumea lui Zumrut (Ceren Yilmaz), o tânără frumoasă care împarte viața cu mama ei, Ulfet (Hatice Aslan), sora Meliha (Miray Akay) și tatăl ei. Zumrut își asigură familia financiar lucrând la o fabrică.

Fabrica este deținută de influenta familie Demirkan, cunoscută pe scară largă în Cappadocia. Serhat (Alp Navruz), un tânăr chipeș și moștenitor al familiei Demirkan, se îndrăgostește de Zumrut. Cei doi se întâlnesc în secret și visează la o căsătorie după ce Serhat va reveni din serviciul militar. Însă planurile lor sunt distruse când află că Serhat a fost ucis în datorie.

Vestea tragică se răspândește rapid, aducând tristețe nu doar în familia Demirkan, ci și în inima Zunrut. Un an mai târziu, în Zumrudanka – Promisiunea episodul 26 subtitrat în română, soarta lui Zumrut se întâlnește din nou cu familia Demirkan. De această dată, Adil, unchiul lui Serhat, îi cere mâna. Adil, un bărbat de vârstă mijlocie și patron al fabricii, se simte atras de puritatea și frumusețea lui Zumrut.

Chiar dacă Adil este dispus să se căsătorească cu ea, Zumrut, încă afectată de moartea lui Serhat, refuză cererea în căsătorie. Alegând să rămână credincioasă dragostei sale pierdute, Zumrut se confruntă cu complicații și tensiuni în fața noii propuneri de căsătorie, unind destinul său cu cel al familiei Demirkan.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*